Rólam...Nevem Roskó Farkas, 1978-ban születtem Budapesten. Tanulmányaimat az Erkel Ferenc Zenei ÁLt. Isk.-ban, Majd a Puskás Tivadar Távközlési Technikumban végeztem, Majd sikerült bejutni az ELTE TTK Technika tanári szakára. Részt vettem az első 3 dimenziós televízió fejlesztésében a HOLOGRAFIKA -nál, Később egy távközlési cégnél, a WATT22-nél dolgoztam 8 évig elektronikai fejlesztőként. Jelenleg az Idata Kft. -nél dolgozom, szintén elektronikai fejlesztőként. És végül némi NASA projekt, űrszondaépítés: Hunveyor gyakorló űrszonda

Érdekel az elektronika, és a természettudományok is általában. Szeretek olyan dolgokkal foglalkozni, amellyel mások nem, illetve kevesen. Elsősorban az oldalon ilyen leírásokat fogtok találni. Például a nagyfeszültségű kísérletek, a rádiós dolgok, speciális audio erősítők is ide tartoznak. Szó lesz olyan dolgokról, amelyeket a mai tudomány eretnekségnek tekint (Elsősorban Tesla és Moray és Rife munkásságára célzok). Néhány kísérlet úgy néz ki, eredményt fogf hozni. Sok sikert mindekinek a kísérletezéshez, okuláshoz!

Véleményem az, hogy a szakmát nem csak tankönyvekből, magolva, hanem sok-sok álmatlan éjszakával, kudarcokkal-sikerekkel lehet úgy elsajátítani, hogy aztán az ember alkotni is tudjon, valamint a felhalmozott ismereteket másoknak is át tudja adni. Ezért készült ez az oldal.